Attractiepark Bobbejaanland viert al meerdere jaren Halloween. Ook dit jaar organiseren zij hun eigen Halloween. Dit alles met 5 waanzinnige spookhuizen en 5 unieke scarezones.

Tijdens 5 dagen is het park tot laat geopend. Op de andere dagen is Halloween ook overdag.

Haunted Houses & Scare Zones

Yummy

Welkom in Klinika Krawczyk. Hier maken plastisch chirurg dr. Krawczyk en zijn team van de wereld een mooiere plaats. Of de esthetische behandelingen steeds volgens plan verlopen, laten we in het midden. Iets zegt ons dat dokter Krawczyk een duister geheim achterhoudt. De kliniek betreden, doe je dus op eigen risico. Kom jij hier levend uit?

Gebaseerd op de eerste Vlaamse zombiefilm, Yummy met o.a. Clara Cleymans, Bart Hollanders & Maaike Neuville, binnenkort in de bioscoop.

Sonar

Het jaar is 2273. Constante zure regen en radioactieve straling hebben een ravage aangericht op aarde. Een deel van de bevolking is uitgestorven, het andere deel is veranderd in vleesetende mutanten. De enkelingen die het overleefd hebben, maken deel uit van één van de clans die strijden om leefbaar territorium. Een onderzeeër in het diepe water is de enige uitweg naar een leefbare wereld. Lukt het jouw clan om te ontsnappen aan de mutanten en het toxische water?

Texas Butcher

Texas Butcher staat bij de lokale bevolking – en ver daarbuiten – bekend om z’n heerlijke kop en leverpaté. Speciaal voor de nieuwsgierigen opent de bekende slager voor één keer de deuren van z’n slagerij. Benieuwd naar het geheime ingrediënt dat het vlees van deze slager zo bijzonder maakt? Kijk gerust eens rond – op eigen risico.

Corp.

Pssst! Ben je fan van rariteiten? Volg handelsman Marco naar de exotische dierenveiling van CORP. Deze criminele organisatie heeft een wereldprimeur in petto: een echte Rabidi Porcus, in het leven geroepen door bio-ingenieurs. Wil jij dit GMO-gemodificeerde beest op de kop tikken? Veilingsmeester Valentin laat hem graag aan je zien. Maar is dat wel veilig?

Bazaar Bizarre

Vergeet de grappige, vrolijke clowns die je aan het lachen willen brengen. De clowns in Bazaar Bizarre willen maar één ding… jou doen gillen van pure angst! Daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.

Monkey Clan

Maak kennis met de Monkey Clan. Deze stam aapachtigen heeft zich gevestigd in de jungle van Adventure Valley. Opperhoofd King Monkey duldt echter geen indringers. Het vier meter grote, impressionante stamhoofd regeert met stalen hand. Ontsnap jij aan een aanval van zijn stamgenoten?

Toxic Waters

Een romantische wandeling op Coca Cola Beach? Denk maar gauw wat anders. De bevolking op aarde is gemuteerd door blootstelling aan zure regen. Jouw bezoek wordt verstoord door gewonde, afzichtelijke mutanten die je proberen te waarschuwen. Je enige vluchtweg is Sonar, een duikboot die je naar de laatst overgebleven zuivere bron vaart.  Of is de bemanning ondertussen ook al helemaal waanzinnig geworden?

Plaze de Los Muertos

Hou je van de sfeer van Halloween maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween toveren we Adventure Valley om tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier plots in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: reuzenskeletten, bloemen, muziek … zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren!

Circus Carnivalé

We reizen terug naar de jaren ‘30Een geschifte circusdirecteur landt met zijn freakcircus in Cowboy Town. Deze gekke figuren deinzen niet terug voor een experiment met de Human Cannonball – sterker nog: ze zijn op zoek naar nieuwe durfals die willen plaatsnemen op het rad van de messenwerper. Neem jij graag een kijkje in je toekomst? Ga dan zeker langs bij de waarzegster van Circus Carnivalé!

Voodoo Bayou

De dreigende moerassen van Voodoo Bayou beloven niet veel goeds. Dompel je onder in de leefwereld van het Bayou-volk uit New Orleans en kijk goed uit voor de duistere krachten van Queen VBaan je een weg langs het voodootrail – maar doe dit nooit alleen!

Praktische informatie

Openingstijden

10:00 – 17:00

zaterdag 23 oktober 2021
zondag 24 oktober 2021
woensdag 27 oktober 2021
donderdag 28 oktober 2021
vrijdag 29 oktober 2021

10:00-18:00

maandag 1 november 2021
dinsdag 2 november 2021
donderdag 4 november 2021
zondag 7 november 2021

Avond openstellingen: 

10:00 – 21:00

zaterdag 30 oktober 2021
zondag 31 oktober 2021
woensdag 3 november 2021
vrijdag 5 november 2021
zaterdag 6 november 2021

Tickets

Entree ticket
Online: vanaf €29,90

Spookhuizen Yummy, Sonar, Bazaaar Bizarre € 5,- per persoon
Texas Butcher €6,50 per persoon
CORP. €9,- per persoon

Locatie

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Belgium