De details over de Halloween Nights in Attractiepark Toverland beginnen bekend te worden. Nieuw dit jaar is de Fear Pass, een all-in experience. Maar wat kunnen bezoekers hier nu precies mee?

De Fear Pass geeft de volgende voordelen:

  • Toegang tot alle 5 Haunted Experiences
  • Betreed de wachtrij wanneer je maar wilt (géén reservering voor tijdslot nodig)
  • Toegang tot dinerbuffet ‘Trick or Eat’
  • Limited edition Fear Pass festivalbandje

Voor toegang van de Haunted Experiences moet dit jaar een ticket op tijdslot gekocht worden. Dit was vorig jaar alleen nog bij Maison de la Magie. Met deze Fear Pass kun je zelf bepalen wanneer je de Haunted Experience bezoekt op de avond.

Wanneer bezoekers alle Haunted Experiences op tijdslot en een dinerbuffet los bestellen, betalen zij €2,50 meer.

Het dinerbuffet ‘Trick or Eat’ heeft voor ieder half uur tijdsloten. Deze lopen van 15.30 tot 19.30 uur. De duur van het buffet duurt 1 uur en 20 minuten.

Halloween Nights in Attractiepark Toverland zijn dit jaar niet met de Corona Check app. Het park en de Haunted Experiences zijn toegankelijk zonder Corona bewijs. Voor het Diner Buffet is deze wel nodig, dat betekent dat je een corona bewijs nodig hebt voor alles uit je Fear Pass te kunnen gebruiken.

De Halloween Nights zijn dit jaar op 13 dagen. Het horror evenement is te bezoeken op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november. Entree tickets tot het park kosten €36,-.

Tickets voor de Fear Pass en de spookhuizen zijn te bestellen via de website van het park.

We kregen deze nieuws tip binnen van Tygo in onze Scare Network discord server. Wil je zelf ook mee praten over de ontwikkelingen rond om halloween? Log dan in op Discord.