Ja je leest het goed. Het team achter Eigen Huis & Tuin heeft een oproep geplaatst waarin zij op zoek zijn naar Halloweenliefhebbers. Het bericht luidt als volgt:

Gezocht:

”Halloween-fanaten, volharde trick-or-treaters en fans van themafeesten.

Kun jij ook zo genieten van de donkere dagen die op komst zijn? Heb jij zondag 31 oktober allang in je agenda gemarkeerd? En vind je het geweldig om je tuin om te toveren tot een groot spookhuis of pompoenboerderij. Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar échte Halloweenliefhebbers die niet kunnen wachten om hun tuin volledig in Amerikaanse stijl om te toveren tot horrorfilm. Lichtgevende pompoenen, spoken, grafstenen, niks is te gek voor jou! Ben of ken jij nu iemand óf een volledige straat die tijdens Halloween alles uit de kast haalt? Stuur ons dan even een persoonlijk bericht met foto’s en wie weet komen we binnenkort bij jou langs!”
Een bericht sturen kan via het social media kanaal van het programma.
Eigen Huis & Tuin is een lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Het is tevens het langstlopende Nederlandse klusprogramma.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.