De gemeente Zeewolde en Scoutinglandgoed Zeewolde presenteren de Halloween Drive Through. Het terrein aan de Nulderpad wordt eenmalig ter beschikking gesteld aan bezoekers om er met de auto doorheen te rijden na zonsondergang. Dit is een unieke beleving die speciaal voor de corona tijd is opgezet. De organisatie spreek van ‘A once in a lifetime experience’.

Een Virus Outbreak heeft de regering doen besluiten om voorbereid te zijn op het ergste. In de bossen van Zeewolde gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Er wordt geëxperimenteerd met nieuwe virussen en vaccins. Wees getuige van gruwelijke daden die daar plaatsvinden. Bezoekers laten 45 minuten lang de schrik op het lijf jagen. Dit gebeurt door experimenten met patienten, haunted graveyards en ontsnapte gevangenen. Wees getuige van deze complottheorieen die waarheid blijken te zijn. Raak vooral niet besmet. Er is geen weg terug!

Beleef de Halloween Drive Through vanuit een eigen auto. Rijd langs het parcours vanuit de veiligheid van de auto. Maar is die auto wel zo veilig……

Zaterdag 30 oktober 2021.

De prijs is €30,- per auto.

Tickets zijn te koop via www.breedvermaak.nl

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.