Zit het scaren je in het bloed? En lijkt het je leuk om als scare actor mensen de stuipen op het lijf te jagen? Let dan nu even goed op. Organisator Dion Varossieau is op zoek naar scare actors voor een winkel experience in Utrecht.

Er is een vrijwillige vergoeding voor elke acteur van €25,-. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Er zijn grimeurs aanwezig die je transformeren tot freak. Ook voor kostuums word gezorgd.

De Halloween experience is op 22, 23, 29 en 30 oktober. Dit is dagelijks van 16:30 tot 21:30 uur.

Lijkt het je leuk om te scaren? Stuur dan een e-mail naar dvarossieau@hotmail.com

Dion Varossieau is jarenlang actief in de Halloween industrie. Zo zou je hem kunnen kennen van de Halloween Nightmares in The Wall. Of wat dacht je van de spooktocht Masters of Halloween. Deze spooktocht van 3km lang werd door de organisatie de langste van Europa genoemd, maar is helaas niet door gegaan. Een avond vullend programma met schillende scare zones, mini haunted houses, voorstellingen en speciaal effecten. Ook is hij werkzaam geweest als scare actor bij de Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Wil je meer weten? In ScarePod aflevering 23 vertelt hij uitgebreid over zijn experience projecten.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.