Altijd al een uniek kijkje in de wereld van Halloween events willen hebben? De organisatie van The Horror Zone is op zoek naar jou. Laat jij iedereen altijd schrikken en weet je precies wanneer je moet toeslaan? Altijd al een keer een spookhuis vanaf de andere kant willen ervaren? Dit is je kans om als scare actor mee te draaien.

De organisatie is op zoek naar acteurs die de bezoekers een unieke ervaring kunnen bieden. Wil jij helpen om dit evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken? Ben je ouder dan 18 jaar op 1 oktober? Ben je in goede gezondheid? En kan je minimaal 3 draaidagen meedoen? Meld je dan nu snel aan! Voor vragen stuur je een e-mail naar info@spookhuisvandezaak.nl

Het event is 1 van het grootste op zichzelf staand horror evenement van Nederland. Met 2 spookhuizen, 1 scarezone en een central square, jagen zo’n 60 acteurs (per avond) de bezoekers de stuipen op het lijf.

”The Horror Zone vindt plaats op 12,13, 19,20, 26 en 27 november van 19:00 uur tot 23:00 uur. Op 6 november zijn de try-outs (van 14:00 tot ongeveer 21:00). Tijdens de try-outs verwachten we alle mensen die met het evenement mee doen. We gaan dan de spookhuizen en de scarezones draaien om te kijken of alles volgens plan gaat. De grimeurs kunnen dan een aantal acteurs grimeren en de kostuums kunnen gepast worden. De acteurs kunnen wat scares oefenen terwijl anderen de bezoekers spelen. Tijdens de draaidagen verwachten we dat iedereen er op tijd is. Voor de acteurs en grimeurs is het zeer wenselijk om begin van de middag al aanwezig te zijn”.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Horror Zone presenteert spookhuis Mr. Tannen’s County Museum