Walibi Holland presenteerde ruim een maand geleden de nieuwe experience voor de Halloween Fright Nights. Wrong Turn: Into Darkness blijkt populair te zijn. Ondanks dat het park nog weinig heeft vrijgegeven zijn Halloween liefhebbers benieuwd naar deze experience.

Bezoekers stappen aan boord van een voertuig of kar en rijden hierbij de duisternis in. Wat er tijdens de rit precies gaat gebeuren blijft nog gissen. De omschrijving van de nieuwe experience sluit overduidelijk aan bij de verhaallijn over duisternis. Deze ‘duisternis’ komt meerdere keren terug tijdens de marketingcampagne.

De ticketshop staat sinds 6 september online. Inmiddels is de nieuwe experience op 3 zaterdagen uitverkocht. Dat is op 9, 16 en 23 oktober 2021. Op alle andere dagen is de nieuwe experience nog wel beperkt beschikbaar. Tickets kosten €12,50 en zijn te bestellen op de website van Walibi Holland.

Naast Wrong Turn: Into Darkness is er ook nog een andere nieuwe toevoeging dit jaar. Walkthrough attractie The Final Hideout staat in het teken van bloeddorstige zombies. Tickets zijn nog op alle dagen beschikbaar en kosten €8,-.

De Halloween Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag te bezoeken. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.