De winkels van SoLow zijn over het algemeen prettig om in te winkelen. Maar tijdens de Halloween Nights heerst er in de winkel van Utrecht wel een hele griezelige sfeer. Deze winkel is omgebouwd om klanten een spannende winkelbelevenis te laten ervaren. Het winkelpersoneel is bijzonder gekleed en (niet) altijd vriendelijk.

Klanten zullen voorafgaand aan hun bezoek een tijdslot moeten reserveren. Eenmaal in de winkel zullen zij door acteurs en licht- en geluidseffecten een spannend bezoek ervaren. En het leuke is, dit speciale event is helemaal gratis te bezoeken.

De SoLow winkels staan bekend om het ruime assortiment en de vele hebbedingetjes.

Data SoLow Halloween Nights

De Halloween Nights worden op 4 dagen georganiseerd. In samenwerking met 24-7 Events organiseert SoLow op 22, 23, 29 en 30 oktober deze griezelige winkelervaring. Tijdsloten zijn te reserveren van 17:00 tot en met 21:20 uur.

Locatie: Oude Gracht 89, Utrecht

Gratis inschrijven kan via de website.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Halloween? Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.