Tijdens de Halloween Nights en Halloween Days heeft Toverland dit jaar weer een aantal Spooky Specials. Het horeca-aanbod van het park wordt tijdens de Halloween periode uitgebreid. Verschillende nieuwe gruwelijke versnaperingen zijn toegevoegd. Deze Spooky Specials zijn op verschillende plekken in het park terug te vinden.

Spannende IJSsandwich

De eerste bijzondere special is de ijssandwich (€5,50) met stracciatella ijs, slagroom en pompoenpitten. Deze is te vinden bij de indoor foodcourt Waldstube.

Pumpkin Party

In de Tovertuin (het buitengebied van het Land van Toos) is dit jaar een bijzondere Pumpkin Farm. Hier kun je rondwandelen tussen (te) gekke pompoenen in verschillende fantasierijke verschijningen. Bijvoorbeeld als metershoge, magische bouwsels. Te midden van alle honderden pompoenen is het genieten geblazen bij de Pumpkin Party, een foodtruck met spannende Spooky Specials! Hier verkoopt het park bijvoorbeeld de Trick or Treat: verschillende soorten traditioneel Halloween-snoepgoed in een puntzak (€4,-). Ook heerlijk zijn de ‘Scary Smores to go’ met chocoladesaus (€5,-) om lekker mee te nemen. Toe aan een drankje of warme maaltijd? Kies dan voor de Pumpkin Party milk, warme chocolademelk met pompoensiroop of de Spooky Soupkettle, een pompoensoepje met broodlolly (€5,-). Zo vier je samen een griezellig Halloween-feestje in de Pumpkin Farm!

Overal in Toverland zijn verschillende items te vinden. Zo vind je in het Ithaka gebied bij Troy ook nog verschillende versnaperingen. Een speciale Halloween ijsdonut (€4,25) verkrijgbaar met vers getapt softijs, oranje gekleurde snippers en chocolade vleermuizen en ‘bloody mary hotdog’ met dunne, Franse frietjes (€7,50).

Bij de Smouldering Roast in Avalon kun je ook dit jaar weer een FreakShake krijgen (€7,95). Deze bijzondere ijscreatie met oogbal, snoepslang, mini-donut, zwart ijshorentje en een mix van chocolade milkshake en aardbeiensaus moet je geproeft hebben. De spooky skelethoofdbeker mag je zelfs houden als bijzonder souvenir.

Uitgebreid dineren

Dit jaar kun je op twee plekken uitgebreid dineren. De Flaming Feather is het bedieningsrestaurant in Toverland. Hier kun je terecht voor een bijzondere gif zwarte burger. Deze blackbunburger (€18,50) met black pulled pork, cola BBQ-saus, coleslaw en chips is een bijzondere eet-ervaring! We doen er namelijk ook nog een injectiespuit bij voor je saus.

De tweede plek is het Trick or Eat restaurant gelegen in het Land van Toos. De skeletten hebben hier flink huisgehouden en restaurant MaMouche verbouwd tot spannende dinerlocatie. Hier smul je van heerlijke voor- en hoofdgerechten en een uitgebreid snoep- en dessertbuffet. Dit buffet is onderdeel van de all-in Fear Pass, waarme je ook alle Haunted Experiences kunt bezoeken. Maar is ook los te boeken via de ticketshop van Toverland.

Voor zowel de Flaming Feather als het Trick or Eat is een Coronatoegangsbewijs verplicht. De Toverland Halloween Nights & days zijn vrij toegankelijk zonder Coronatoegangsbewijs.

Data

De Halloween Nights en Days zijn in Toverland van 9 oktober 2021 t/m 6 november 2021 op geselecteerde avonden. Alle informatie kun je hier vinden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.