Attractiepark Toverland introduceert dit jaar het nieuwe dinerbuffet ‘Trick or Eat’. Begin de Halloween Nights met een goed gevulde maag. Wat mag je allemaal verwachten van dit buffet? De keuze is reuze.

Voorgerecht

Zo kunnen bezoekers hun buffetbezoek starten met bijzondere dagsoepen. Dit is uiteraard in Halloween-thema. Er is onder andere de ‘spinnekes’-tomatensoep, waarbij met room een spinnenweb in de soep is getekend. Dit is inclusief gehaktballetjes en gepofte, wilde rijst. Liever een frisse salade? Dan is er keuze uit caprese, gebakken watermeloen en feta crumble. Een echte fan van pasta? Ook dan zit je hier goed, want er staan ook penne met gerookte zalm op het menu. Lekker licht, maar toch beginnen met pit, dan ga je ongetwijfeld voor de spicy popcorn.

Hoofdgerecht

Kun je na alle scares in Toverland wel een goede bodem gebruiken? Smul dan van het uitgebreide buffet vol met de meest uiteenlopende hoofdgerechten. Één van de hoogtepunten is de black basterd bun. Een compleet zwart broodje met chickenburger, smokey BBQ-saus en zure bom. Verder is er ook nog keuze uit lasagne con carne met mozzarella, een maïskolf on the cobb met boter en kaas, spicy wings. En natuurlijk heerlijke frietjes en snacks met verrassende sauzen! Dat gaat een spannend bord opleveren!

Nagerecht

Bij Trick or Treat mag natuurlijk geen snoep ontbreken. Ook voor toetjes is er immers altijd plaats! Weet jij de verleidingen van het uitbundig gevulde snoep- en dessertbuffetten te weerstaan? Het wordt namelijk spannend smikkelen van de zogenaamde ‘Dead by chocolate’: zware chocolademousse, tuingaarde en eetbare grafsteen! Ook de kleurrijke macarons, mini-muffins, brownies, donuts en andere zoetigheden laten je meteen watertanden.

Al die hapjes maken dorstig, dus maak vooral je keuze uit diverse soorten frisdrank, biertjes, witte en rode huiswijnen of verschillende vruchtensappen. Mag het allemaal wat spannender? Dan zijn er de Devil Drinks. Zo kun je je dinerbuffet aftoppen met spannende en kleurrijke cocktails en mocktails, zoals bijvoorbeeld de Black Magic en Halloween Sangria.

Let op: Bij het dinerbuffet zijn drankjes niet standaard inbegrepen.

De Halloween Nights en Days zijn in Toverland van 9 oktober 2021 t/m 6 november 2021 op geselecteerde avonden. Alle informatie kun je hier vinden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Spooky specials bij de horeca in Toverland