De eerste Halloween evenementen zijn inmiddels alweer gestart of zelfs al afgerond. Gelukkig komen er nog veel meer events aan. Ben je van plan een evenement te bezoeken maar weet je niet wat er bij jou in de buurt te vinden is? ScareZone heeft deze verzameling aan events gebundeld en in de agenda geplaatst. Of het nu gaat om de Halloween Fright Nights in Walibi Holland, de Halloween Nights in Attractiepark Toverland of de plaatselijke spooktocht, het team van ScareZone streeft er naar om zo veel mogelijk events in kaart te brengen,

Voor nu wensen we jou veel griezelplezier en succes met het vinden van een geschikt Halloween evenement. Bekijk de agenda via: https://scarezone.nl/calendar/categorie/events/

Heb of ken je nog een evenement wat niet op de agenda staat? Stuur een e-mail met daarin het evenement naar redactie@scarezone.nl. Het evenement zal dan zo snel mogelijk aan de agenda worden toegevoegd.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.