De organisatie van The Villains VI komt met steeds meer informatie naar buiten. Eerder werd al duidelijk dat Voodoo de eerste scarezone zal zijn. Niet veel later werd de tweede zone bekend, namelijk Cuddle Street. Nu is er informatie naar buiten gekomen over de derde zone, Hellgate.

”De poorten van de hel zijn geopend in de zone Hellgate!

Maak een wandeling door het bos met zijn demonische creaties!”

Het bos wordt helemaal omgetoverd tot een grote Hellgate met vuurshows, spektakel en effecten.

Dit jaar zijn bezoekers nergens meer veilig. Ook buiten de scare zones zullen de freaks rondlopen. Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om met figuren op de foto te gaan. In totaal zullen er meer dan 150 scare actors het park onveilig maken.

The Villains VI is op twee dagen te bezoeken in themapark Mondo Verde. Dat is op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober. Eerder communiceerde de organisatie dat het event ook op donderdag 21 oktober gehouden werd. Deze dag is inmiddels vervallen vanwege de tegenvallende verkoop.

Naast dit horror evenement is er ook iets voor de jongere liefhebbers te beleven. De vierde editie van Halloween The Little Villains komt eraan. Spannend en hartstikke leuk! Om 18:30 uur opent het familiepark de deuren. Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en leuke Halloween activiteiten aanwezig zijn.

Tickets voor The Villains VI en The Little Villains kunnen besteld worden op de website van Mondo Verde.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.