Eerder dit jaar werd het duidelijk dat The Nightmare of Eveline Shadow eraan zat te komen. Dit is een real-life horror game vol met interactie, spanning en acteurs. Dit zou plaatsvinden op het geheime locatie in Amsterdam. Het bleef angstvallig stil rond dit project. De organisatie komt nu met een bericht naar buiten.

”The Nightmare of Eveline Shadow zou eerder dit jaar starten maar dit was niet mogelijk vanwege de lockdown en de wisselende maatregelen. Vanaf dat moment bleven we gesprekken voeren met de locatie en elke keer leek een nieuwe kans niet ver weg. Inmiddels is echter duidelijk geworden dat het evenement dit jaar niet zal plaatsvinden in de vorm waarvoor het bedoeld was.

Het is een lange en moeilijke reis voor ons geweest en we zijn verdrietig om dit nieuws te delen. We willen je graag laten zien welk nieuw en spannend real-life horrorspel we voor je hebben, maar we zullen dit nog een tijdje in de koelkast moeten bewaren. Als er iets verandert dan houden we je op de hoogte. We wensen je dit jaar een gelukkig Halloween-seizoen en verwelkomen je graag in een van onze twee andere horrorervaringen.”

Over de game

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. The Nightmare of Eveline Shadow is een verhaal-gedreven horror gamebeleving met professionele acteurs, die je opslokt in de ijzingwekkende gangen van een premium hotel in Amsterdam. De real-life horror game zal een zeer exclusieve draaitijd hebben beginnend in het eerste kwartaal van 2021.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.