De Halloween Fright Nights zijn vorig weekend begonnen in Walibi Holland. Dat het evenement nog steeds bijzonder populair is bij horrorliefhebbers werd al snel duidelijk. De openingsdag was gelijk uitverkocht. Inmiddels zijn er al tickets voor meerdere dagen uitverkocht.

Op zaterdag 16, zondag 17 en zaterdag 23 oktober is het park uitverkocht. Tickets voor alle andere dagen zijn nog wel beschikbaar. De nieuwe experience Wrong Turn is ook al op verschillende dagen uitverkocht.

Entreetickets of losse tickets voor experiences zijn te bestellen via de website van Walibi Holland.

De Halloween Fright Nights zijn elk weekend tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is tot en met 31 oktober met uitzondering van 14 en 15 oktober.

Wil je nou niets meer missen over Halloween? Meld je ook vooral eens aan voor onze Discord server. Hier kan je alles over Halloween lezen en delen. En je blijft altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram

Dit gebeurt er tijdens Wrong Turn: into Darkness