Van donderdag 21 tot en met 23 zaterdag wordt het Rensenpark overgenomen door Darknights. Door de aanwezigheid van onder andere zombies en orcs zijn bezoekers alles behalve veilig. Het oude terrein van Dierenpark Emmen is getransformeerd naar een horrorpark inclusief spookhuizen en scarezones.

Inmiddels is er een plattegrond vrijgegeven. Hierop is te zien dat er 4 scarezones zijn. Daarnaast zijn er 3 spookhuizen en is er een paintball kraam.

”Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede. Overdag ver weggestopt onder in de gangenstelsels die het park nog steeds rijk is. Echter na sluitingstijd gebeuren hier dingen waar een normale bezoeker slapeloze nachten van zou krijgen! Tijdens Darknights geven we jou de kans een kijkje te nemen in deze wereld”.

Een lugubere tocht op een unieke locatie die Nederland rijk is: De vallei van Helmsburg. Wil jij ontdekken hoe het er in deze vallei aan toe gaat? Een entreeticket kost €18,95. Bestel hier de tickets.

Een teaser:

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Darknights door middel van Testen voor Toegang. Hierbij vraagt de organisatie naar een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of doktersverklaring.

Wil je nou niets meer missen over Halloween? Meld je ook vooral eens aan voor onze Discord server. Hier kan je alles over Halloween lezen en delen. En je blijft altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram

Darknights op voormalig Noorder Dierenpark Emmen terrein