Walibi Holland heeft in samenwerking met Fanta een gratis experience toegevoegd aan de Halloween Fright Nights. Met een boodschappenlijstje worden bezoekers door een supermarkt geleid om boodschappen te doen. Maar of het daarbij blijft… In deze supermarkt op wielen wordt alles vastgelegd. Bezoekers ontvangen daarbij een QR-code. Na afloop ontvangen zij een eigen video van het bezoekje aan de scary supermarkt.

De supermarkt is te vinden in scare zone Firepit en is tijdens alle Halloween avonden geopend vanaf 18:00 uur.

De Halloween Fright Nights is elk weekend tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is tot en met 31 oktober.

Wil je nou niets meer missen over Halloween? Meld je ook vooral eens aan voor onze Discord server. Hier kan je alles over Halloween lezen en delen. En je blijft altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs