Onlangs heeft ScarePod een nieuwe aflevering online geplaatst bomvol liveverslagen van de grootste events.

In deze aflevering beginnen we bij Traumatica in Europa-Park waar Dennis van Breukelen alle spookhuizen en scarezones gaat beleven. Bij het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany neemt Beau Mekkelholt het stokje over en neemt de luisteraar mee langs de vele horror attracties.

In Attractiepark Toverland zijn Beau en Dennis op pad om een blik te werpen op alle nieuwigheden en bestaande experiences. De organisator van Halloween Nights, Luke verhoeven, komt ook aan het woord. Tijdens dit gesprek praat Luke over de nieuwigheden van dit jaar en zijn persoonlijke voorkeuren.

De laatste events wat in deze aflevering bezocht worden zijn de Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. Bij de Spooky Days is er veel interactie tussen de bezoekers en acteurs. Ook zijn hier leuke extra’s te spotten wat vooraf niet door Walibi Holland is gecommuniceerd. De Halloween Fright Nights wordt afgetrapt met een verrassend goede Dinner Experience van The Clinic. Hierna worden alle scarezones, spookhuizen en andere experiences behandeld. Daarnaast komt Marciano uit de Scare Network Discord ook nog even voorbij met wat hij nou goed en minder goed vind.

Ben je benieuwd wat After Dark in Walibi nu precies is? Kevin uit de Scare Network Discord stuurde ons een voiceclip waarin hij zijn ervaring deelt met de luisteraar.

Mocht jij als liefhebber en luisteraar ook een voiceclip willen insturen, dan kan dit naar: redactie@scarezone.nl.

Aflevering 34

Kan je dit jaar niet bij een van de grotere Halloween events aanwezig zijn of vindt je het gewoon leuk om te luisteren naar ervaringen van anderen? Laat je meevoeren door de verschillende parken en geniet. Beluister de ScarePod aflevering hieronder of via je favoriete Podcast app.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.