Christmas World 2021 is sinds 9 oktober geopend bij de Intratuin in Duiven. In ongeveer 6 tot 8 weken tijd zetten bouwers de winkel op zijn kop om ingericht te worden tot grootste kerstshow van Nederland. Naast de vele kerstartikelen zijn daar natuurlijk ook de miniatuurdorpen. Een onderdeel van deze miniatuurshow is het griezelige Spooky Town. Dit dorp staat helemaal in het teken van griezelige figuren, krakende oude panden en spannende muziek.

Voorgaande jaren stond Spooky Town in een donkere ruimte. Bij de editie van dit jaar heeft het dorp een eigen eiland waar meer Lemax huisjes en accessoires dan ooit staan opgesteld. Alles wat hier gepresenteerd wordt is te koop. ScareZone nam alvast een kijkje.

De Intratuin in Duiven is 7 dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie op hun website.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Oproep! Help ScareZone mee en stuur jouw beleving in!