Op 30 en 31 oktober is het bij Batavialand griezelen met ‘Vloek van de Batavia’. Voor bezoekers vanaf 16 jaar staat er een spannende rondleiding voor de boeg. Vanaf een donkere steiger worden bezoekers door piraten meegenomen en rondgeleid op het schip de Batavia. Een spannende rondleiding, want overal heerst chaos en verdriet. En achter iedere balk kan een piraat zitten. Deze piraten hebben de Batavia veroverd en laten zich niet zomaar verdrijven. Zij jagen bezoekers de stuipen op het lijf.

Ook de jongere bezoekers kunnen terecht op spookschip Batavia. In het hele weekend tot 17:00 uur kan jong en oud griezelen. Iedereen kan zich laten schminken als spook of zombie en hun eigen sprookje maken. Daarnaast worden op de Batavia griezelige verhalen verteld en is er een spannende blacklight speurtocht.

Tickets bestel je via de website van Batavialand.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Scare Network nu ook op YouTube