Bij Halloween horen natuurlijk pompoenen. Attractiepark Toverland heeft als nieuwigheid dit jaar de Pumpkin Farm. In deze farm zijn maar liefst 13.000 pompoenen gebruikt. Bezoekers kunnen tijdens de Halloween Days en Nights wandelen over de paadjes in de Tovertuin.

In slechts 2 weken tijd hebben 4 medewerkers van het Limburgse attractiepark de Pumpkin Farm opgebouwd. Naast de vele pompoenen is er ook andere decoratie te zien, waaronder een oude tractor, houten trekkarren en strobalen. Tijdens de Halloween events worden alle pompoenen eens goed nagelopen en worden er ongeveer 70 vervangen. Daarnaast zijn er ook reusachtige pompoencreaties te vinden in de vorm van een uil en de toverhoed van Toos.

Tijdens de Halloween Nights is de Pumpkin Farm het ideale toevluchtsoord om even op adem te komen. Er is ook een horecapunt te vinden waar er warme chocolademelk gedronken kan worden. In het donker ziet het er met speciale verlichting allemaal erg sfeervol uit.

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland zijn nog te bezoeken van 26 tot en met 31 oktober. Daarnaast is het horror event ook op zaterdag 6 november te bezoeken.

Tickets bestel je via de website.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Scare Network nu ook op YouTube