Na een tussenjaar is de Almelose binnenstad weer in Halloweensferen omgetoverd. Voor de echte durfals is er de haunted house ‘Pirates War’.

De verhaallijn van het spookhuis luidt als volgt: De vrouw van Captain hook is geesten op gaan wekken. De vijand Blackbeard maakt hier gebruik van en heeft de oorlog verklaard aan Captain Hook. Durf jij naar binnen te gaan en voor Captain hook op onderzoek uit te gaan?

Jermain Makel: ‘Als Creatief hoofd heb ik alles wat binnen gebeurt bedacht, lampen, effecten, scenes etc. Met mijn ervaring en achtergrond bij andere Halloween Evenementen Zoals Scare Me in Almere, en De Halloween Fright Nights in Walibi Holland was dit een hele leuke uitdaging om aan te gaan!’.

Cavin Kamphuis: ‘Als hoofd van alle audio en marketing was het nog een aardige klus om alles voor elkaar te krijgen. Verschillende Scenes met andere audio, geprogrammeerde shows die audio moeten hebben. Kortom een hele leuke maar uitdagende klus!’.

Pirates War is te bezoeken op 28 oktober 2021 van 17:00 tot 21:00 uur. Dit haunted house is onderdeel van het jaarlijkse evenement ‘Halloween Almelo’. Dit is het eerste jaar dat de nieuwe organisatie hier hun eerste Haunted House bouwt.

Kijk voor meer informatie over dit event op https://almelolovesyou.nl/halloween-almelo/.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!