Aankomende vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers van Scare Me nog eenmaal griezelen. Na vijf weekenden gedraaid te hebben sluit het horror event dit weekend haar twaalfde editie af.

Ga als privé detective op jacht naar de huiseigenaar van ‘The Mansion’. Betreed het huis van de schrijver en probeer de weg naar buiten te vinden in ‘Writers Block’. Pak een wapen en neem het op tegen de clowns in ‘Kill It’. Stap een winkel binnen en zet je zintuigen op scherp in ‘Baku’.

En heb je na dit alles nog steeds de moed om door te gaan? Bezoekers kunnen nog optioneel voor twee extra experiences kiezen. Stap aan boord van ‘The Ride’ en maak de rit van je leven. Ben je juist meer behendig en tactisch? Ga de uitdaging aan in ‘Pirate’s Adventure’ en probeer ongeschonden uit dit vervloekte schip te ontsnappen.

Scare Me is hèt scare-event van Almere en omstreken. Met 6 attracties en 45 acteurs is dit de plek voor een heerlijk griezelig avondje. De openingstijden zijn van 19:30 tot en met 22:30 uur. Tickets zijn nog beschikbaar voor beide avonden en kunnen besteld worden op de website.

Bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs laten zien om toegang te krijgen.

In onderstaande video neemt organisator Perry Mulder de kijker mee in de wereld van Scare Me:

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!