De Halloween Nights in Attractiepark Toverland werden dit seizoen elke avond om 22:45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Het park ging daarbij in zee met het bedrijf Caffero. En dit bedrijf heeft nu zelf ook een video van de show gepubliceerd.

Caffero is een dynamisch bedrijf dat meer dan 30 jaar actief is op het gebied van exclusieve vuurwerkshows en special effects in zowel binnen- als buitenland. Naast Attractiepark Toverland verzorgen zij ook het vuurwerk van Drouwenerzand Attractiepark en Disneyland Parijs. Meer informatie over Caffero kan je vinden op caffero.com.

De Halloween Nights werden dit jaar op geselecteerde avonden van 9 oktober tot en met 6 november gehouden. Attractiepark Toverland pakte daarbij uit met de nieuwe pumpkin farm en de experience ’20 years of fear’.

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.