De organisatie van Lakeside Horror is druk bezig met het terugbetalen van alle tickets. Het systeem blijkt niet bestand tegen de vele transacties. Dit betekend dat een paar duizend transacties handmatig verwerkt moeten worden. Er wordt alles op alles gezet om dit allemaal voor het weekend geregeld te hebben.

Het event kwam op 13 november met het bericht naar buiten dat de laatste 2 dagen moesten worden geannuleerd. Met ruim 150 man aan acteurs en medewerkers hebben we zaterdagochtend na het gesprek met de gemeente zitten huilen als kleine kinderen😭. We werken hier ruim een half jaar naar toe en van de éne op de andere dag moet je midden in het event stoppen…..

Lakeside Horror is volgens de organisatie ‘Het grootste horror event van Gelderland’. Deelnemers liepen rondom een recreatieplas langs 8 griezelige scare zones en legde daarbij ruim 1,5 km af. De reacties van mensen die de tocht wel konden lopen waren over het algemeen bijzonder positief.

Het event zal volgend jaar terugkeren voor een nog mooiere horrorervaring.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube