Goed nieuws voor alle horrorliefhebbers. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen die gisteren gepresenteerd waren, was het onduidelijk of en hoe Scare Mas kon doorgaan. De organisatie heeft inmiddels laten weten dat het event door kan gaan, maar dan wel in de middag.

Normaal gesproken draaide Scare Mas op de vrijdag en zaterdag. De nieuwe dagen zijn 11, 12, 18 en 19 december. Dat is op zaterdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur. Mensen die al een ticket hadden gekocht worden volgende week gecontact.

Tijdens Scare Mas krijgen de bestaande experiences een kerst lay-over. The Mansion wordt ”The Mansion Yule ritual”. Kill It krijgt de naam ”Kill Santa”. Baku wordt ”Baku Chinese New Year”. Naast deze experiences kunnen bezoekers er ook voor kiezen om ”Whoville” te bezoeken of om een ritje te maken in ”Polar Express”.

Liefhebbers hebben de keuze uit verschillende ticket bundels. Tickets zijn de bestellen via de website.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube