De Parkscout Publieksprijs is de belangrijkste onderscheiding voor de Duitse pretparkindustrie. Hier is het geen jury, maar zijn het de parkgasten die bepalen wat ze dit jaar bijzonder goed vonden. Dit jaar hebben er ongeveer 49.000 deelnemers een stem uitgebracht. Movie Park Germany viel daarbij in de prijzen.

In de categorie ”Beste themapark evenement” is het Duiste filmpark als eerste geëindigd met het Halloween Horror Festival. Op de tweede plek staat Europa-Park met Traumatica. De Schaurige Altweibernächte van Erlebnispark Tripsdrill staat op de derde plek.

Het park is ook als eerste geëindigd in de categorie ”Beste themapark nieuwigheid” met de familieachtbaan Movie Park Studio Tour. Tijdens het Halloween Horror Festival kreeg de attractie een Halloween metamorfose. De naam werd tijdelijk ingeruild voor ”Movie Park Studio Tour: Final Cut”. ScareZone mocht als eerste een onride video maken. Bekijk de video hier.

Movie Park Germany reageert: Het is gelukt of JIJ hebt ons 5x op de trap weten te krijgen bij de Parkscout Publieksprijs 2021. Daarom zijn we bij je bij elk frame per seconde… Euhm… Hartslag dankbaar”.

Bekijk de complete lijst met winnaars via Parkscout.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Nieuwe immersive experience gepresenteerd tijdens IAAPA expo