Halloween ligt al een tijdje achter ons maar Kerst staat voor de deur. Het zou toch leuk zijn om beide feestdagen te combineren. Nou dat kan hoor. Een paar jaar geleden is er een trend ontstaan waarbij zowel Halloween als Kerst prima hand in hand kunnen lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstboom vol met griezelige Halloween ornamenten? ScareZone heeft een aantal artikelen geselecteerd waarmee Kerst op een griezelige manier kan worden aangekleed.

Maak je eigen Candy Corn boompje. Dit zijn stenen boompjes die je zelf kan bewerken. Kijk voor tips en instructies eens op: https://oktoberdots.com/halloween-boom-lampje/

Ben je niet zo creatief? Geen probleem. Er zijn ook gewoon kant en klare artikelen te krijgen. Wat dacht je van deze keramische Halloween boom met ledlampjes. Deze vind je op https://dutch.alibaba.com/g/halloween-christmas-trees.html

Er zijn ook ontzettend leuke dingen die je in de kerstboom kan hangen. Een bal in de vorm van een vleermuis of teksten met ‘spooky’ en ‘creepy’, de keuze is reuze. Via Etsy.com vind je deze en nog veel meer decoratie.

 

Geef toe aan de verleiding en maak er dit jaar thuis een griezelige maar gezellige Kerst van. Ben jij nou ook van plan om je kerstboom met creepy decoratie te versieren? Maak er gerust eens een foto van en stuur deze naar redactie@scarezone.nl. Wie weet komt jouw boom dan op onze social media kanalen voorbij of verdient deze zelfs een plekje hier op de website.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Verzamel jouw favoriete horror badeendjes