De organisatie van Squid Tournament maakte eerder bekend dat het event niet in de avond maar in de middag door kon gaan. Dit is echter niet meer mogelijk op de desbetreffende locatie in Groningen. Daardoor wordt de real life experience verzet naar begin februari.
De experience zou eigenlijk vandaag moeten starten. Voor iedereen die al tickets hadden besteld, ontvangen hierover bericht.
”Het leek erop dat we Squid Tournament gewoon konden organiseren. Helaas hebben wij onlangs een mail ontvangen dat het alsnog niet mogelijk zal zijn op de desbetreffende locatie. We vinden dit ontzettend jammer. We hadden gehoopt dat wij weer onze evenementen konden organiseren. Dus dit valt ons erg zwaar. Elke tickethouder zal zo spoedig mogelijk hier een mail over ontvangen. We zullen het evenement verzetten. Natuurlijk is een refund ook een optie. Maar we hopen dat iedereen hun ticket wil behouden en ons in deze moeilijke tijd wilt steunen. We vragen om uw geduld en hopen iedereen zo snel mogelijk weer te zien”.

Squid Tournament, de naam van deze nieuwe adventure game, zou gehouden worden op een geheime locatie in de stad Groningen. Net als in de serie heb je geen flauw idee waar je terecht komt. Geen zorgen, we zullen je niet net als in de serie verdoven. 72 uur van te voren krijg jij de geheime locatie opgestuurd. Er kunnen circa 50 mensen mee doen in één tijdslot. Het aantal professionele acteurs blijft ook een verrassing. Waarom? Niets is wat het lijkt bij Squid Tournament.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube