Kijkers van het spelprogramma Chantals Pyjama Party zagen afgelopen weekend wel een hele bekende clown voorbij komen. Eddie de Clown was hier onderdeel van een spel. In het programma maakt het publiek kans op een vakantie. Deelnemers zullen aan de meest uiteenlopende spellen moeten meedoen.

Veel mensen houden niet van clowns of van figuren met maskers. Meester Jesper is er daar een van. Samen met zijn zus Noa speelden zij het spel waarbij er geraden moest worden wie er in het logeerbed lag. In een stikdonkere kamer lagen verschillende objecten zoals een kangoeroe knuffel en een bouwwerk van een achtbaan. Deze hints moesten uiteindelijk uitkomen bij de horrorclown van Walibi Holland.

Bekijk het fragment met Eddie de Clown hier terug:

Eddie de Clown komt langs in Chantals Pyjama Party

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube