Het kabinet heeft zojuist tijdens de persconferentie stevige maatregelen aangekondigd. Naast het sluiten van alle scholen, horeca en niet-essentiële winkels, zullen ook de doorstroomlocaties en zaken waar een niet-medisch contactberoep wordt uitgeoefend moeten sluiten. Dat is slecht nieuws voor de organisatie van Scare Mas. Morgen zou de laatste draaidag zijn van de kersteditie van Scare Me maar deze kan niet doorgaan. De nieuwe maatregelen gaan morgenochtend om 05:00 uur al in.

De organisatie speelde er vandaag via social media al op in door mensen met een ticket voor zondag 19 december vandaag uit te nodigen. Bezoekers die vandaag niet konden maar wel een ticket voor morgen hebben, worden aankomende week vanzelf benaderd voor een teruggave.

Scare Mas draaide in totaal 3 dagen. Vorig weekend was de aftrap. In verband met voorgaande maatregelen was de winter editie al verplaatst naar de middagen. Speciaal voor de decembermaand waren de horrorhuizen omgetoverd naar unieke kerstbelevenissen met elk een eigen thema.

Foto’s gemaakt door:  Emiel Boer

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube