De organisatie van het spookkasteel in Geldrop is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers bang te maken. Ervaring is niet noodzakelijk. Het gaat om 4 avonden in februari: Vrijdag 11, zaterdag 12, vrijdag 18 en zaterdag 19 februari. Bezoekers kunnen vanaf 19:00 uur reserveren en de laatste groep start om 21:30 uur.

”Wij zoeken nog vrijwilligers om te komen spoken in het kasteel. Lijkt het je leuk om een paar of meerdere dagen ons te helpen, je eng aan te kleden en te schminken, dan kunnen wij je hulp goed gebruiken. Acteer ervaring is niet noodzakelijk, beschikbaarheid wel. Iedereen is welkom van 12 tot 99! Laat een berichtje achter op deze website en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen”.

Kijk hier voor meer informatie over dit event.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube