Het jaar is nog vroeg maar de 14de editie van Scare Me staat alweer bijna voor de deur. Lijkt het je leuk om op vrijwillige basis mee te doen als scare actor? Geef je dan nu op.

De organisatie is op zoek naar leuke mensen die het team kunnen versterken. De audities worden op donderdag 17 februari vanaf 19:00 uur gehouden. Interesse? Stuur een e-mail naar vrijwilligersscareme@gmail.com en geef je op. Er zijn hierbij ook mogelijkheden op stageplekken.

De horror experience van Almere draait van 11 maart tot en met 2 april op elke vrijdag en zaterdag. In tegenstelling tot de vorige editie zal de escape room ‘The Church’ deze keer weer draaien. Daarmee telt deze editie 7 attracties.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube