Het is buiten fris en dat betekend dat de spoken weer actief worden. Loop mee met spooktocht ‘t Venne en ontdek de legende als je durft.

”In de buurtschap ‘t Venne in Loo-Bathmen (gemeente Deventer) zegt een legende dat bij maansverduistering spoken opstaan en door de bosrijke omgeving gaan spoken. N.a.v. deze legende werd door de buurtschap zo’n 25 jaar geleden een spooktocht georganiseerd. In het begin op kleine schaal, maar op dit moment uitgegroeid tot een begrip in de regio. In een schuur wordt u vertelt over de legende en krijgt u een opdracht mee. Een gids leidt u rond via een mooie looproute met veel spannende momenten en humor. De jarenlange ervaring staat garant voor een avond waar men nog lang over na kan praten”.

De spooktocht word gehouden op 26 februari. Om 19:00 uur begint de eerste groep aan de tocht. Na ongeveer 1,5 uur is de tocht ten einde. Deelnemers moeten minimaal 13 jaar oud zijn en kunnen zich opgeven via de website. De kosten bedragen €8,- per persoon.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube