Disneyland Paris viert dit jaar haar 30ste verjaardag. Vanaf 6 maart pakt het resort uit met shows, experiences en nieuwe exclusieve merchandise. En vooral die nieuwe merchandise zal voor fans van Phantom Manor erg interessant zijn.

Kunstenaarsduo Kevin & Jody hebben speciaal voor Disneyland Paris exclusieve collectors items ontworpen. Liefhebbers van spookhuis Phantom Manor kunnen nu Melanie en Henry Ravenswood mee naar huis nemen. Daarnaast is de gloednieuwe reproductie van het spookhuis met lichtfunctie zelf ook te koop.

De prijzen van deze items zijn nog niet bekend.

Wat vind jij van deze items? Zou jij ze kopen? Praat met ons mee op Discord.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube