In het programma Nachtdieren gaat Raven van Dorst op zoek naar mensen die in de nacht niet kunnen of willen slapen. In de aflevering van 2 februari 2022 stuit Raven op Bart die voor zichzelf en anderen griezelige maskers en rekwisieten maakt.

Bart begon al op redelijk jonge leeftijd te experimenteren met producten en het maken van maskers. In 2018 ontstond daar Scaredesignz. Dit bedrijf focust zich op het ontwerpen en fabriceren van maskers, kostuums, rekwisieten en props met de focus op de Halloween- en horrorindustrie.

Bekijk de aflevering van Nachtdieren hier terug. Het fragment start op 6:10 minuten.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube