Het eerste weekend van Horror Zone zit erop. Aankomende vrijdag start het event met het laatste weekend. Van 19:00 tot 22:00 uur kunnen liefhebbers weer griezelen in Huckabay. En jij kan daar bij zijn. De organisatie heeft een actie voor Valentijn opgestart waarbij gratis entreekaarten gewonnen kunnen worden.

Wat moet je doen om kans te maken op vrijkaarten?

  • Ga naar Horror Zone op Facebook of Instagram
  • Tag de persoon met wie jij romantisch wil komen griezelen onder het bericht van de winactie
  • Deel de post op je eigen story om nog eens extra kans te maken

Deelnemen kan tot februari.

Huckabay is te bezoeken bij Maple Farm Adventures in Bosschenhoofd. Met 3 experiences valt er genoeg te vrezen. De tickets met tijdsloten bestel je eenvoudig via de website. Het event draait op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2022.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube