Horrorlife Productions is achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe Halloween experience ”Nuclear Fight”. De organisatie zegt hiermee de grootste horror laser shooter van de Benelux te hebben. Deze eerste editie van de experience zal een goede storyline bevatten waar op dit moment nog niks over bekend is.

Voor de experience is Horrorlife Productions nog op zoek naar scare actors. Dit is op vrijwillige basis maar volgens de organisatie krijgen spelers er wel een super toffe ervaring voor terug. Daarnaast is er ook vraag naar grimeurs. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te werken? Stuur dan zeker een e-mail naar horrorlifeproductions@gmail.com.

Nuclear Fight zal zich afspelen in Enschede bij Star World op iedere vrijdag en zaterdag in juni. De Try Out is op 1 mei.

Hou ScareZone in de gaten voor de ontwikkelingen rondom dit project.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube