Het is nu mogelijk om een eigen geschreven horror gerelateerd artikel onder de aandacht te brengen op ScareZone.nl. Onderstaande review is ingestuurd door Jermain uit onze Discord server.

Ik ben afgelopen zaterdag afgereisd naar Huckabay om daar The Horror Zone te beleven. Horror Zone kent 3 haunted houses en een hilarische peepshow. We kwamen binnen bij Horror Zone en het viel ons gelijk op dat er een hele leuke sfeer hing. De acteurs buiten op het plein zaten stuk voor stuk erg goed in hun rol.

Spookhuizen

Het eerste huis wat we deden was de McFerguson Meat Factory, een huis over een slager die mensenvlees bereidt. Een goed huis met hier en daar leuke scares en decoratie. Daarna gingen wij door na Forest View County Park. Dit is een walktrough door het bos met een haunted lantern systeem. Deze walktrough kende veel open stukken waardoor de scares niet voorspelbaar waren en erg goed tot zijn werking kwam! Daarna gingen wij door na een peepshow. Hier kregen wij dingen te zien waardoor iedereen geshockeerd raakte. Dit was wel een hilarische ervaring. We gingen door naar Mr. Tannen’s County Museum. Dit was een redelijk huis met leuke scares. Wel trok dit huis mij het minst en vond ik dit ook het minst leuke huis van de avond.

Na alle huizen gedaan te hebben zijn we nog een keer alles wezen doen en hebben we wat interactie gehad met een aantal scare actors. Wat ons heel erg opviel aan het spel van de acteurs is dat er veel zijn die het met passie en heel veel plezier doen. En dat terwijl sommige acteurs erbij zitten van ”is het al 22.00 uur?” Dat laatste zie ik door de vingers want de meeste acteurs deden hun spel prima en de meeste scare actors hier zijn ook net begonnen in de scare industrie. Dus dat sommige acteurs iets minder in hun rol zaten maakt voor de beleving niet veel uit. Het is alleen dat de kwaliteit per acteur erg verschilt! Voor de rest heb ik een hele leuke avond gehad en zien ze mij in november zeker weer terug

Ik geef dit event een 7.

 

Wil jij ook een eigen review artikel publiceren op ScareZone? Mail dan naar redactie@scarezone.nl en wie weet komt jouw artikel dan bij ons op de website te staan.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube