Vorig jaar vond de eerste editie van The Horror Experience plaats in Swimfun Joure. Dit jaar is er weer een nieuwe editie en wel op 21, 22 en 23 oktober 2022. Wil jij daar je steentje aan bijdragen? Dat kan. De organisatie is namelijk op zoek naar enkele acteurs, eventcrew, grimeurs en bouwers.

Acteur

Als scare actor jaag je de bezoekers de stuipen op het lijf. Kun je goed in je rol blijven, beschik je over een goede timing, ben je niet bang in het donker en ben je niet allergisch voor grime? Dan is scare actor zijn echt iets voor jou! Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! We zullen je een snelcursus geven zodat je de fijne kneepjes van het vak zo onder de knie hebt!

Eventcrew

Als eventcrew zorg je ervoor dat het de acteurs en andere medewerkers aan niks ontbreekt. Ook zorg je er onder andere voor dat alles veilig is voor zowel de bezoekers als de acteurs en ben je verantwoordelijk voor de doorstroom. Heb je oog voor detail, kun je duidelijk en kort communiceren en kun je snel handelen? Dan is de functie van eventcrew echt iets voor jou! Ook voor deze functie is ervaring niet vereist.

Grimeur

Als grimeur zorg je ervoor dat de acteurs er op hun allerbest (of slechtst, het is maar net hoe je het bekijkt..) uitzien. Ben je stressbestendig, kun je netjes en snel werken en heb je ervaring met SFX grime? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je een vraag m.b.t. bijvoorbeeld materiaalvergoeding? Dat snappen we! We zijn wel een startend evenement, dus we hebben geen grote kapitalen beschikbaar, maar stuur even een berichtje en dan komen we er vast wel uit!

Bouwer

Ben jij niet vies van hard werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn we op zoek naar jou! Je zult ons helpen met het op -en afbouwen van het evenement en je zorgt er tijdens het evenement voor dat eventuele gebreken snel verholpen worden!

 

Geïnteresseerd in meerdere functies? De organisatie is gek op duizendpoten!
Neem contact op met The Horror Experience via Facebook of de website voor de mogelijkheden en overige vragen.
Er zal in de meivakantie (datum volgt nog) een kennismakingsdag plaatsvinden. Op deze dag wordt er een scare training gegeven en worden alle ins en outs besproken.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube