Warrior events bedenkt al een aantal jaar succesvolle en gigantische adventure gaming producties met een horror experience. Squid Games kon natuurlijk niet achterblijven. De unieke locaties, het spel en de professionele acteurs laten je doen alsof je echt in de serie bent beland. Absoluut niet geschikt voor kinderen. En ja… er wordt op je geschoten. Warrior Events organiseert en ontwikkelt een compleet nieuwe theatervorm, waarbij de bezoeker de hoofdrol speelt in zijn/haar levensechte horror film. De walking dead, de purge en handmaid’s Tale zijn al voorbij gekomen. Nu is het het de beurt aan ‘Squid Games’.

Squid Tournament, de naam van deze nieuwe adventure game, wordt gehouden in een verlaten school in Meppel en een geheime locatie in Groningen. Net als in de serie heb je geen flauw idee waar je terecht komt. Geen zorgen, we zullen je niet net als in de serie verdoven. Durf jij de glazenbrug te betreden? Ga jij bondjes sluiten en manieren zoeken om vals te spelen?

Wat gebeurt er wanneer je af bent? Mag je dan niet meer mee doen? Bedenker en organisator Alita Smit vertelt ons hoe:

Het zou natuurlijk erg jammer zijn als je nog maar 10 minuten mee doet en je dan meteen het spel moet verlaten. Dat zal dus ook niet het geval zijn. Net als in de serie vinden er ontzettend veel intriges, onderhandelingen en bondjes plaats. We kunnen er nog niet teveel over zeggen. Maar je spel zal op een zeer verrassende wijze doorgaan met het spel. Je komt continu voor verrassingen te staan. Ben je gehecht aan je groep? Dan heb je pech, je moet er wel vanuit gaan dat je je groep kwijt kan raken of dat jij je groep zelf verlaat. Later in het spel kan jij je groep weer terug vinden.

Hoe weet je wanneer je af bent?

Warrior Events staat bekend om haar horror producties. Squid Tournament wordt hier één van. Er zal dus geen scheidsrechter aanwezig zijn die op een fluitje blaast en je netjes vraagt om naar de zijkant te gaan. Nee, je zal echt worden beschoten door onze acteurs. Het zijn geen paintball of airsoft guns. De enige mensen die erg kleinzerig zijn zullen er een probleem mee hebben.

Hoe werkt het? Via www.apocalypsegames.nl kunnen bezoekers nu al tickets kopen!.
Locatie: Groningen = 8, 9, 15, 16 april
Meppel = 19 maart, 27, 28 mei, 17, 18,

Wil je nog meer weten over de producties van Warrior Events? Kom dan luisteren naar de presentatie van Alita Smit tijdens het Scare Event op 2 april 2022.