Zit het scare acten jou in het bloed of sta je op het punt om er wat mee te gaan doen? Dan is dit bericht misschien wel interessant voor jou. STENT Casting is op zoek naar een mannelijke scare actor voor een nieuwe serie van Zapp Detective. Het gaat hierbij om een rol met tekst en waarvoor meerdere draaidagen voor staan. STENT Casting is op zoek naar een man met een slank postuur en van middelbare leeftijd. Ervaring als scare actor is een pré maar geen vereiste.

Geïnteresseerden dienen volledig beschikbaar te zijn op 10, 11 en 19 mei. Vergoeding bij een lange draaidag (max. 12 uur uit-thuis) is €250,-. Vergoeding korte draaidag (max. 6 uur uit-thuis) is €175,-. Beide bedragen zijn exclusief BTW, reis- en parkeerkosten. Aanmelden kan enkel door het versturen van een CV inclusief professionele foto’s en een korte showreel met jouw ervaring. Indien je deze niet hebt, dan gelieve even een korte voorstelvideo te maken.
Locatie: Omgeving Biddinghuizen
Dresscode: Kostuum(s)/visagie worden geregeld
Aanmelden kan hier.

STENT Casting verzorgd casting voor artiesten, acteurs, zangers, dansers, stand-ins, kandidaten, publiek en figuranten voor theater en televisie.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.