De organisatie van Freaky Nights in Archeon is op zoek naar grimeurs die op vrijwillige basis twee dagen deelnemer omtoveren tot angstaanjagende acteurs. Alle benodigde artikelen zijn aanwezig. De dagen zijn op 21 en 22 oktober 2022 van 16:00 tot 18:30 uur. Grimeurs kunnen daarna kosteloos Archeon betreden om het evenement te beleven. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen via Facebook. Een informatiemiddag volgt nog.

Acteurs gezocht

Aankomende zaterdag 19 maart wordt er om 15:00 uur een presentatie gehouden voor Freaky Nights 2022. De organisatie is daarbij nog dringend op zoek naar acteurs. Het is op vrijwillige basis en geïnteresseerden kunnen zich direct op deze middag aanmelden. De locatie van de presentatie is: Voorstraat 11, Alphen aan den Rijn.

Dit jaar is Freaky Nights terug op 21 en 22 oktober.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.