Ben jij een geboren scare actor die altijd in karakter kan blijven? Of ben jij eerder de persoon die het hoofd koel kan houden en alles in goede banen weet te leiden? Walibi Holland is op zoek naar scare actors en event crew voor Halloween Frights Nights en Halloween Spooky Days. Deelname is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar. Het park laat weten dat personen ook kunnen reageren wanneer zij vóór 1 oktober 2022 nog 18 jaar worden.

De Halloween Fright Nights is het grootste Halloween evenement van Nederland en staat dit jaar voor 12 dagen op de kalender.

Scare Actors

”Zet jij Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights geheel op z’n kop als bloeddorstige zombie, gore redneck of angstaanjagende demon? Ben jij die horrorclown die alleen met zijn aanwezigheid al bezoekers de meest gruwelijke avond laat beleven? Of ben jij juist die stoere piraat of vogelverschrikker die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij zowel een spooky middag als een super leuke middag krijgen tijdens Halloween Spooky Days. Dan is dit echt iets voor jou!”

Reageren op de vacature kan via ikwerkbijwalibi.nl

Event Crew

”Jij bent de handen, oren en ogen van de acteurs en de supervisor. Je waarborgt de veiligheid voor hen én onze bezoekers in de haunted houses.
Ben jij enthousiast, duidelijk in jouw communicatie en kun je snel schakelen? Hou dan zeker de vacature voor Event Crew in de gaten! Deze wordt zo spoedig mogelijk online gezet”.

Aankomende editie

Hoe het evenement er precies uit komt te zien wordt op een later moment bekendgemaakt. Het is wel bekend dat bezoekers dit jaar een Halloween Fright Nights Plus abonnement kunnen aanschaffen. Hiermee kan het horror evenement onbeperkt bezocht worden.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.