Walibi Holland is sinds 23 maart gestart met de zoektocht naar scare actors en event crew voor de Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days. Het park heeft inmiddels een video naar buiten gebracht waarbij een kijkje in de keuken wordt genomen.

”Zet jij Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights geheel op z’n kop als bloeddorstige zombie, gore redneck of angstaanjagende demon? Ben jij die horrorclown die alleen met zijn aanwezigheid al bezoekers de meest gruwelijke avond laat beleven? Of ben jij juist die stoere piraat of vogelverschrikker die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij zowel een spooky middag als een super leuke middag krijgen tijdens Halloween Spooky Days. Dan is dit echt iets voor jou!”

Reageren op de vacature kan via de website.

Hoe het evenement er precies uit komt te zien wordt op een later moment bekendgemaakt. Het is wel bekend dat bezoekers dit jaar een Halloween Fright Nights Plus abonnement kunnen aanschaffen. Hiermee kan het horror evenement onbeperkt bezocht worden.

Zaterdag 2 april won Walibi Holland tijdens het Scare Event de Scare Award voor ”Best Maze” met Below.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.