Attractiepark De Waarbeek opent volgende maand een nieuw spookhuis. In ‘Huyze Pelle’ stappen bezoekers in een treintje en komen daarbij achter het bijzondere geheim van de opa van Postbode Pelle. Het traject van de attractie is ongeveer 40 meter.

Volgens het park uit Hengelo zal de nieuwe attractie een echte beleving worden. ”Dit is natuurlijk nieuw voor De Waarbeek en dit is voor het eerst dat we echt een totaal concept neerzetten met een gethematiseerde ingang, wachtrij en rit zelf”, aldus een woordvoerder aan ScareZone. Het park hoopt hiermee bezoekers mee te kunnen nemen in het verhaal.

Het verhaal van ‘Huyze Pelle’ draait om het huis van de grootouders van Postbode Pelle en het bijzondere geheim van opa Pelle. Dat huis lijkt overgenomen te zijn door griezels. Dit komt door een mislukt experiment van opa Pelle. Na een rondgang door het bezeten huis komen bezoekers via een geheime ingang in het laboratorium van opa. Bezoekers stappen hier in een tijdmachine en wat daarna gebeurt zullen bezoekers zelf moeten ervaren.

De Waarbeek deelde al eerder een maquette van het spookhuis en onlangs kwam daar een eerste blik op het laboratorium bij.

Het attractiepark is vanaf dit weekend weer open voor bezoekers. Voor een ritje in het nieuwe spookhuis zullen bezoekers nog even geduld moeten hebben. De opening van ‘Huyze Pelle’ staat gepland op zaterdag 28 mei 2022.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.