Een nieuwe unieke experience opent binnenkort de deuren. In Battle Of The Mutants gaan deelnemers de ”Force Elite” helpen met het uitschakelen van de mutants die Professor Brummelhuis heeft gemaakt. ScareZone kan als eerste de verhaallijn en de eerste teaser laten zien.

Het verhaal gaat over een experimenterende Professor Brummelhuis die een nieuw soort mens wilt creëren. De ”Force Elite” is ingeschakeld om Brummelhuis te stoppen voor het te laat is. Ze vragen dappere bezoekers om te helpen met deze strijd tegen Brummelhuis en de mutants. Maar of de Force Elite op tijd is….

De organisatie van Horror-Life Productions heeft eerder al ”Pirates War” mogelijk gemaakt. Dit project is zo goed bevallen dat er nu gekozen is voor een van de uniekste experiences uit de omgeving van Twente. Het team werkt met dit project samen met Starworld. Deze locatie is uitermate geschikt voor de experience Battle Of The Mutants.

”Starworld heeft iets vreemds gezien op hun camerabeelden. Vanacht zijn er gekke beelden verschenen. Houd de socialmedia kanalen van Starworld in de gaten om er achter te komen wat hier aan de hand is”.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.