Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. In oktober vieren wij Halloween in de overtreffende trap: meer karakters, grotere scare zones en meer Haunted Experiences! Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben.

Haunted Houses

Maison de la Magie

Kom jij erachter wat Oscar Pendula te verbergen heeft?

 

Fear the Woods

Je wordt een bos ingestuurd op zoek naar een verdwenen boswachter. Oppassen geblazen!
Weet je zelf wel te ontsnappen uit het bos.

Trapped

LABYRINT | Tijdens de productie van bestrijdingsmiddel Rat Away is iets gruwelijk misgegaan. Jij bent nu het aas van levensgrote ratten in een eindeloos doolhof.

The Witches Forest

Het donkere bos achter themawereld Avalon komt tijdens de Halloween Nights tot leven. Weet je het wel zeker dat je hier rond wil dwalen? Er wordt gefluisterd dat zich hier boosaardige heksen schuilhouden en duistere rituelen uitvoeren! Wees gewaarschuwd, want misschien kan wel niet iedereen ontsnappen uit dit betoverende bos!

The Dollhouse

Een verstrooide poppenmaker heeft een nieuw onderkomen gevonden in attractie Villa Fiasko. Aan jou presenteert hij zijn levensechte poppencollectie. Durf jij zijn werkkamer te betreden?

Scare Zones 

Morgana’s Frozen Knights

Morgana heeft haar leger uitgebreid met ijsridders en heeft de macht gegrepen in Avalon. Kun jij de krachten van Morgana weerstaan, of kies je de boosaardige kant van deze ijsheks?

Shadows of the Sea

Tijdens een hevige storm op zee is het Gouden Galjoen vergaan. Sindsdien dwalen de gemuteerde bemanningsleden over de donkere bodem van de oceaan. Durf jij ze recht in hun ogen aan te kijken?

Cirque

Hooggeëerd publiek, komt dat zien! Het circus is weer in de stad en het is grootser dan ooit. Clowns en andere duistere circusartiesten nemen je mee naar de schaduwkant van de showbizz. Inclusief een echte cake-walk attractie.

Fiesta de los Muertos

Prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig rond. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Ben jij het volgende slachtoffer?

DesTroy

De angstaanjagende Trojaanse soldaten uit Ithaka zijn uit de dood herrezen. Ze beschermen Troje met hun leven en zien jou als een regelrechte indringer. Wie zal hier overwinnen?

Naast de scare zones zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend. Zo kan je ook genieten van de achtbanen van het park in het donker.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 23:00
halloween: 19:00 – 23:00

Zaterdag 8 oktober 2022
Zaterdag 15 oktober 2022
Zaterdag 22 oktober 2022
Zondag 23 oktober 2022
Maandag 24 oktober 2022
Woensdag 26 oktober 2022
Donderdag 27 oktober 2022
Vrijdag 28 oktober 2022
Zaterdag 29 oktober 2022
Zondag 30 oktober 2022
Maandag 31 oktober 2022
Zaterdag 5 november 2022

Tickets

Halloween v.a. 140cm:
voorverkoop: €30,50

Maison de la Magie:
€7,50

Overige spookhuizen:
€5,-

Fear Pass:
€62,50

Dinerbuffet Trick or Eat:
€37,50

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum