Scare Me in Almere is begin deze maand genomineerd voor ”Best Scream Park Europe”. De award wordt tijdens ScareCON uitgereikt op 10 mei 2022. Perry Mulder zegt in gesprek met Omroep Flevoland dat hij niet verwacht de prijs te zullen winnen. Mulder zegt wel enorm blij te zijn met de nominatie.

Naast Scare Me zijn er nog 5 andere events genomineerd. Het gaat hier om Traumatica, Horror Land, Scream Nights, Peur sur le Parc en The Nightmare Realm. Bekijk hier alle categorieën en genomineerden.

ScareCON is begonnen in 2007 en is daarbij Europa’s grootste scare attraction conventie. De conventie vindt plaats in het Engelse attractiepark Thorpe Park.

Scare Me bestond tijdens de laatste editie uit 4 basis huizen, een darkride en de 2 belevenissen Pirate’s Adventure en The Church. Inmiddels heeft de organisatie laten weten dat The Church niet meer zal terugkeren vanaf de volgende editie. Wanneer deze editie zal plaatsvinden zal op een later moment bekend worden gemaakt.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.