Op zaterdag 7 mei 2022 kunnen bezoekers de nieuwe ”Horror Experience” bezoeken bij het recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. De organisatoren van Fantasie Compagnie, bekend van Scare Award winnaar Fright Factory, beschrijven het zelf graag als een spooktocht.

Het verhaal van de tocht draait om een ontsnapte, instabiele patiënt van het Overbrook instituut. Tijdens het vluchten heeft deze persoon een mede-patiënt en een toevallige voorbijganger gegrepen. Bezoekers van de experience worden gevraagd te helpen bij het politieonderzoek. De route die wordt afgelegd ligt vol met clues en, helaas voor de deelnemers, ook een hoop losgebroken patiënten. Het beveiligingssysteem is blijkbaar dus niet zo goed als ze zelf zeggen dat het is…

Voor zaterdag 7 mei wordt er nog naar gemotiveerde personen gezocht om zich bij de verschillende zoekteams te voegen. De organisatie is ervan overtuigd dat door goed samen te werken het Zegerslootgebied kan worden uitgekamd en deze tragedie tot een goed einde gebracht kan worden.

Eerder liet de organisatie al weten zich met deze spooktocht in te zetten op realistische horror. Bezoekers kunnen hierbij ontmoetingen verwachten met niet-standaard karakters.

Tickets voor de horror experience zijn te koop via de website van Fantasie Compagnie.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.