Haunted Houses

The Cursed Trail

Volg het pad de duisternis in, verken ruïnes omringd door dicht bos vol demonen en maniakken. Probeer te ontsnappen aan de vloek van Chloe en laat niemand achter!
Het unieke en langste spookpad van Duitsland. Live scares, special effects en een bijzondere sfeer zorgen voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Jij bent de hoofdrolspeler in je eigen horrorfilm!

 

Hopes End Asylum

Onze favoriet bij fans uit 2016 is terug met een sappige upgrade. De stroom viel uit bij Hopes End Asylum. Totale duisternis heerst en de gevaarlijke gevangenen grijpen het moment aan om uit hun veiligheidscellen te ontsnappen. Er is een strijd op leven en dood uitgebroken en jij zit er middenin. Je kunt niemand vertrouwen. Dark Hour ontmoet Hope’s End Asylum! Niets voor zwakke zenuwen.

 

The LAST CALL – Escape Game

Een vuile telefooncel, hij gaat over en je neemt op. Een fout! De deur slaat dicht en sluit automatisch, de timer van de bom wordt geactiveerd. Vanaf dit moment ligt je lot in jouw handen. Je hebt 7 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen of in een hoop as terecht te komen.

De 7 minuten durende escape game LAST CALL kan door twee personen tegelijk worden gespeeld. Tickets vooraf of upgrade van resterende plaatsen bij de stand van Funny Games.

HELLS KITCHEN – Escape Game

Eigenlijk wilde je gewoon iets te eten halen. Je komt binnen in de kleine take away snackbar en je verliest meteen je eetlust. Het stinkt, is vies en ziet er verlaten uit. Als je weg wilt, gaat de deur achter je op slot. Je hoort de volgende bestelling binnenkomen en je bloed bevriest in je aderen. Het zijn jouw organen! Je hebt 7 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen of delen van jezelf worden verkocht aan de hoogste bieder.

De 7 minuten durende escape game HELLS KITCHEN kan door twee personen tegelijk worden gespeeld. Tickets vooraf of upgrade van resterende plaatsen bij de stand van Funny Games.

Ieder uur presenteert ons Scream Nights dansteam een ​​griezelige dansshow. Of het nu Nurses of the Purge is, hun shows zijn altijd een van de fanhoogtepunten van de afgelopen jaren.
Vuur- en lichtshows of interactieve shows van onze walking acts maken het programma compleet. Welke voorstellingen je op de avond van het evenement kunt verwachten, kun je vinden in de dienstregelingen ter plaatse en kunnen elke avond variëren.

Praktische informatie

Openingstijden

18:30 – 23:00 uur

zaterdag 15 oktober 2022
vrijdag 21 oktober 2022
zaterdag 22 oktober 2022
vrijdag 28 oktober 2022
zaterdag 29 oktober 2022
zaterdag 5 november 2022

Tickets

Ticket:
voorverkoop: €

Locatie

Beachclub Nethen
Bekhauser Esch 170,
26180 Rastede, Duitsland