Haunted Houses

Happy Fleish

We presenteren u “Happy Fleisch”, de nieuwe ster aan de sterrenhemel. Een bedrijf dat met haar producten gezond eten opnieuw uitvindt. Veganistisch, rijk aan vitamines, vullend en rijk aan eiwitten. Of het nu soep, worst of burgerpasteitje is, alles is gegarandeerd diervrij en ontzettend lekker. Het geheime ingrediënt maakt het verschil voor de concurrentie.

Je bent uitgenodigd als influencer voor het Happy Fleisch promo event. Laat u betoveren en geniet van de professionele ambiance. Maar kijk niet te diep achter de schermen, want het bedrijf wil niet al zijn geheimen prijsgeven. Vier je Happy Fleisch (#Foodporn) of verlies je voor altijd je eetlust?

 

Puppetmacher

Je hebt vast wel eens gehoord van een unieke attractie in een afgelegen bosrijke omgeving. Een poppententoonstelling met zeldzame objecten, allemaal handgemaakt en uniek. Een echte insidertip! Hoe dichter je bij de tentoonstelling komt, hoe meer je beseft dat er iets niet klopt. De eerste exposities lijken zo menselijk. Veel zijn nog niet af, alsof er nog onderdelen ontbreken. Bovendien ben je niet de enige en wordt je gevolgd. Je gaat verschillende gebouwen binnen op zoek naar hulp, maar je komt te laat aan. De Dollmaker heeft de controle al overgenomen. Je hebt alleen de weg naar de laatste tentoonstelling, als gast of als reserveonderdeel.

Duik in de geest van de wrede poppenmaker. Een wereld van bizarre schoonheid en creatieve waanzin.

 

Hopes End Asylum Parasit

De macht werd hersteld en de opstand werd brutaal neergeslagen. dr Schmertmann heeft de touwtjes weer in handen en is wreder dan ooit. Zijn nieuwe benadering van genezing is een zeldzame regenwoudparasiet. De worm wordt in het oog geplaatst en scheidt daar enzymen af ​​waarvan wordt gezegd dat ze een positief effect hebben op de gemoedstoestand. Maar er gaat iets mis. Het zeldzame geslacht muteert en beïnvloedt niet alleen het oog, het verspreidt zich en verandert de gastheer fundamenteel. Dit wordt een oncontroleerbare machine met maar één doel: de parasiet verder verspreiden.

Je hebt je aangemeld voor een lucratieve baan bij de beruchte instelling die al in quarantaine staat. Wordt het de laatste in je leven of de start van een carrière bij Hopes End Asylum?

 

The LAST CALL – Escape Game

Een vuile telefooncel, hij gaat over en je neemt op. Een fout! De deur slaat dicht en sluit automatisch, de timer van de bom wordt geactiveerd. Vanaf dit moment ligt je lot in jouw handen. Je hebt 7 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen of in een hoop as terecht te komen.

De 7 minuten durende escape game LAST CALL kan door twee personen tegelijk worden gespeeld. Tickets vooraf of upgrade van resterende plaatsen bij de stand van Funny Games.

HELLS KITCHEN – Escape Game

Eigenlijk wilde je gewoon iets te eten halen. Je komt binnen in de kleine take away snackbar en je verliest meteen je eetlust. Het stinkt, is vies en ziet er verlaten uit. Als je weg wilt, gaat de deur achter je op slot. Je hoort de volgende bestelling binnenkomen en je bloed bevriest in je aderen. Het zijn jouw organen! Je hebt 7 minuten om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen of delen van jezelf worden verkocht aan de hoogste bieder.

De 7 minuten durende escape game HELLS KITCHEN kan door twee personen tegelijk worden gespeeld. Tickets vooraf of upgrade van resterende plaatsen bij de stand van Funny Games.

Ieder uur presenteert ons Scream Nights dansteam een ​​griezelige dansshow. Of het nu Nurses of the Purge is, hun shows zijn altijd een van de fanhoogtepunten van de afgelopen jaren.
Vuur- en lichtshows of interactieve shows van onze walking acts maken het programma compleet. Welke voorstellingen je op de avond van het evenement kunt verwachten, kun je vinden in de dienstregelingen ter plaatse en kunnen elke avond variëren.

Praktische informatie

Openingstijden

18:30 – 23:00 uur

zaterdag 15 oktober 2022
vrijdag 21 oktober 2022
zaterdag 22 oktober 2022
vrijdag 28 oktober 2022
zaterdag 29 oktober 2022
zaterdag 5 november 2022

Tickets

Standaard Ticket: € 25,00

Escape Ticket: € 30,00

VIP Ticket: € 55,00

Locatie

Beachclub Nethen
Bekhauser Esch 170,
26180 Rastede, Duitsland